Energiecoöperatie voor Elburg en Oldebroek van start

Next

Energiecoöperatie voor Elburg en Oldebroek van start

Energiecoöperatie Noord-Veluwe voor gemeenten Elburg en Oldebroek is maandag van start gegaan. Wethouders Bergkamp en Klein gaven het startsein tussen de zonnepanelen op het dak van de Kamphal in Wezep. Het bestuur wordt gevormd door Teus Kreuger, Paul Duyssings, Hendrina Veldhoen en Giel Wolf. Zij worden geadviseerd door Bert Spronk en Fenneken Anneveld-van Wesel. In 2017 is de Energiecoöperatie Oldebroek opgericht. Ook in de gemeente Elburg waren plannen om een energie coöperatie op te zetten. Het bestuur van de Energiecoöperatie Oldebroek en initiatiefnemers in gemeente Elburg hebben nu de handen ineengeslagen en gaan samen verder als Energiecoöperatie Noord-Veluwe. Alle inwoners en bedrijven in de gemeente Oldebroek en gemeente Elburg kunnen lid worden van Energiecoöperatie Noord-Veluwe.